Bij Cat-Telecom kan je niet enkel terecht voor een ruim aanbod aan multimedia- en elektronicaproducten, maar geniet je ook van bijhorende services.
Dankzij onze services kan jij vlot aan de slag met je nieuwe product, krijg je advies op maat en nog veel meer!

apps smartphone

Je hebt eindelijk jouw favoriete nieuwe toestel in je handen en je wil er zo snel mogelijk mee aan de slag. 
En dan word je gevraagd het toestel te installeren en misschien nog wel een update uit te voeren. Uiteraard wil je liefst ook nog jou mooie foto’s en belangrijke informatie van je oude toestel op het nieuwe toestel hebben.

Staat het koud zweet al op je voorhoofd na wat je hierboven gelezen hebt? Cat-Telecom helpt dit te voorkomen. Met Startklaar kan je zorgeloos genieten van jouw nieuwe toestel na aankoop.

 

Screenprotector.

Bescherm jouw toestel tegen krassen en vuil. Je hebt eindelijk jouw favoriete nieuwe toestel in handen en je wilt er zo lang mogelijk van genieten door het krasvrij te houden.  
Laat professioneel een screenprotector plaatsen.

gebroken scherm van de smartphone

Een lelijke kras of barst in je toestel? No worries! Je kan bij ons terecht voor een gloednieuw scherm voor je smartphone of tablet, en ook voor andere reparaties.

Hoe lang duurt de herstelling?
Een herstelling is afhankelijk van de schade en van het onderdeel van het toestel

Wat kan ik laten herstellen? 
Cat-Telecom herstelt o.a. alle schermen van de meest gangbare merken van smartphones en tablets. Vraag naar alle herstelmogelijkheden in onze winkel of neem CONTACT op.

Online Premium Service

Onze experts staan telefonisch voor jou klaar. Je wilt graag zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe toestel en nu blijkt dat het niet naar behoren werkt. Na Google geraadpleegd te hebben geraak je er nog steeds niet aan uit. Niet gevreesd, onze ervaren professionals staan online voor jou klaar. Zodat je snel en makkelijk wordt geholpen.

Neem CONTACT met ons op en kijk wat we voor jou kunnen doen.

energiediensten cat-telecom

Is uw energiefactuur ook te hoog?

Wij helpen jou met het besparen en omschakelen, telkens opnieuw en zonder zorgen. Veel mensen hebben geen tijd en zin om telkens opnieuw te zoeken naar de goedkoopste energieleverancier. Cat-Telecom werkt onafhankelijk daarom kunnen wij jouw steeds de beste prijzen aanbieden.
Heeft u een voorkeur voor 100% groene stroom of enkele jaren aan een vast tarief?
Geen probleem wij zijn thuis op alle markten en schikken ons naar uw noden.

Vind hier jouw abonnement op maat.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een gsm-abonnement? Bij ons vind je gsm-tariefplannen en bundels met digitale tv, internet en vaste lijn, allemaal onder één dak. Ideaal wanneer je het aanbod van de grootste telecomspelers wilt vergelijken om zo het tariefplan te vinden dat het best past bij jouw behoeften.

Bij Cat-Telecom leggen we de verschillende tariefplannen neutraal en duidelijk uitgelegd. Ideaal voor wie slim wil kiezen en geld wil besparen, maar ook zijn huidige telecomoplossing wil verbeteren.

Have no product in the cart!
0